|
HOUSE OF COMMONS |
|
CHAMBRE DES COMMUNES |
2nd Session, 40th Parliament |
|
2e session, 40e législature |
|
|
|
NOTICE OF MEETING |
|
AVIS DE CONVOCATION |
|
Subcommitte on Food Safety of the Standing Committee on Agriculture and Agri-Food |
|
Sous-comité sur la salubrité des aliments du Comité permanent de l'agriculture et de l'agroalimentaire |
|
AMENDED |
|
MODIFIÉ |
|
Meeting No. 8 | | Séance no 8 |
Wednesday, May 13, 2009 | | Le mercredi 13 mai 2009 |
4:00 p.m. to 8:00 p.m. | | 16 heures à 20 heures |
Room 253-D, Centre Block |
|
Pièce 253-D, édifice du Centre |
(613-996-4916) |
|
(613-996-4916) |
|
|
|
|
|
|
Orders of the Day |
|
Ordre du jour |
|
|
Televised | | Télévisée |
|
Food Safety | | Salubrité des aliments |
|
Witnesses | | Témoins |
|
4:00 p.m. to 5:30 p.m. | | 16 heures à 17 h 30 |
|
Agriculture and Food Council of Alberta | | Agriculture and Food Council of Alberta |
|
Tricia Meaud, Deputy Executive Director Federal Programs | | Tricia Meaud, sous-directrice exécutive Programmes fédéraux |
|
Canadian Horticultural Council | | Conseil canadien de l'horticulture |
|
Anne Fowlie, Executive Vice-President | | Anne Fowlie, vice-présidente exécutive |
|
Steve Levasseur, President Apple and Fruit Committee | | Steve Levasseur, président Comité pour la pomme et les fruits |
|
Food Processors of Canada | | Fabricants de produits alimentaires du Canada |
|
Christopher J. Kyte, President | | Christopher J. Kyte, président |
|
5:30 p.m. to 7:00 p.m. | | 17 h 30 à 19 heures |
|
Canadian Meat Council | | Conseil des viandes du Canada |
|
James M. Laws, Executive Director | | James M. Laws, directeur général |
|
Olymel | | Olymel |
|
Martin Michaud, Vice-President Technical Services | | Martin Michaud, vice-président Services techniques |
|
Ontario Independent Meat Processors | | Ontario Independent Meat Processors |
|
Laurie Nicol, Executive Director | | Laurie Nicol, directrice exécutive |
|
Beef Information Centre | | Centre d'information sur le boeuf |
|
Lisa Mina, Executive Director Consumer Marketing | | Lisa Mina, directrice générale Ventes aux consommateurs |
|
Marin Pavlic, Food Safety Manager | | Marin Pavlic, gérant en salubrité des aliments |
|
|
Le greffier du Sous-comité |
Andrew Bartholomew Chaplin (613-995-8525) |
Clerk of the Subcommittee |
|
2009/05/12 9:38 a.m. |
|
2009/05/12 9 h 38 |