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HOUSE OF COMMONS |
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CHAMBRE DES COMMUNES |
2nd Session, 40th Parliament |
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2e session, 40e législature |
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NOTICE OF MEETING |
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AVIS DE CONVOCATION |
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Standing Committee on Agriculture and Agri-Food |
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Comité permanent de l'agriculture et de l'agroalimentaire |
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AMENDED |
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MODIFIÉ |
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Meeting No. 31 | | Séance no 31 |
Thursday, September 17, 2009 | | Le jeudi 17 septembre 2009 |
3:30 p.m. to 5:30 p.m. | | 15 h 30 à 17 h 30 |
Room 371, West Block |
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Pièce 371, édifice de l'Ouest |
(613-992-1192) |
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(613-992-1192) |
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Orders of the Day |
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Ordre du jour |
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3:30 p.m. to 4:30 p.m. | | 15 h 30 à 16 h 30 |
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(In Camera) | | (À huis clos) |
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Planning of future business | | Planification des travaux futurs |
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4:30 p.m. to 5:20 p.m. | | 16 h 30 à 17 h 20 |
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(Public) | | (Publique) |
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2. |
Competitiveness of Canadian Agriculture |
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2. |
Compétitivité de l'agriculture canadienne |
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Witnesses | | Témoins |
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Canadian Grain Commission | | Commission canadienne des grains |
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Jim Smolik, Assistant Chief Commissioner | | Jim Smolik, commissaire en chef adjoint |
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Nathan Gerelus, Policy Analyst | | Nathan Gerelus, analyste de la politique |
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Saskatchewan Association of Rural Municipalities | | Association des municipalités rurales de la Saskatchewan |
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David Marit, President | | David Marit, président |
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Jim Hallick, Vice President | | Jim Hallick, vice-président |
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Grain Growers of Canada | | Producteurs de grains du Canada |
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Richard Phillips, Executive Director | | Richard Phillips, directeur exécutif |
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Rick White, Executive Director Canadian Canola Growers Association | | Rick White, directeur général Canadian Canola Growers Association |
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5:20 p.m. | | 17 h 20 |
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(In Camera) | | (À huis clos) |
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Notices of motions from the Honorable Wayne Easter | | Avis de motions de L'honorable Wayne Easter |
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Notice of motion from André Bellavance | | Avis de motion de André Bellavance |
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Notice of motion from Pierre Lemieux | | Avis de motion de Pierre Lemieux |
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La greffière du Comité |
Isabelle Duford (613-947-6732) |
Clerk of the Committee |
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2009/09/16 8:46 a.m. |
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2009/09/16 8 h 46 |