|
HOUSE OF COMMONS |
|
CHAMBRE DES COMMUNES |
1st Session, 41st Parliament |
|
1re Session, 41e législature |
|
|
|
NOTICE OF MEETING |
|
AVIS DE CONVOCATION |
|
Standing Committee on International Trade |
|
Comité permanent du commerce international |
|
Meeting No. 78 | | Séance no 78 |
Monday, June 3, 2013 | | Le lundi 3 juin 2013 |
3:30 p.m. to 5:30 p.m. | | 15 h 30 à 17 h 30 |
Room 268, La Promenade Building |
|
Pièce 268, Édifice La Promenade |
151 Sparks St. |
|
151, rue Sparks |
(613-996-9346) |
|
(613-996-9346) |
|
|
|
|
|
|
Orders of the Day |
|
Ordre du jour |
|
|
1. |
Benefits for Canada of the Trans-Pacific Partnership (TPP) |
| |
1. |
Avantages du Partenariat transpacifique (PTP) pour le Canada |
|
|
Witnesses | | Témoins |
|
3:30 p.m. to 4:30 p.m. | | 15 h 30 à 16 h 30 |
|
Forest Products Association of Canada | | Association des produits forestiers du Canada |
|
Isabelle Des Chênes, Vice-President Market Relations and Communications | | Isabelle Des Chênes, vice-présidente Relations avec les marchés |
|
As an individual | | À titre personnel |
|
Michael Geist, Canada Research Chair Internet and E-commerce Law, University of Ottawa | | Michael Geist, titulaire de la chaire de recherche du Canada Droit d'Internet et du commerce électronique, Université d'Ottawa |
|
4:30 p.m. to 5:30 p.m. | | 16 h 30 à 17 h 30 |
|
As individuals | | À titre personnel |
|
Charles McMillan, Professor International Business, Schulich School of Business, York University | | Charles McMillan, professeur Commerce international, École de commerce Schulich, York University |
|
Michael Hart, Professor and Simon Reisman Chair in Trade Policy Norman Paterson School of International Affairs, Carleton University | | Michael Hart, professeur et chaire de politique commerciale Simon Reisman Norman Paterson School of International Affairs, Université Carleton |
|
|
|
|
|
|
(In Camera) | | (À huis clos) |
|
| | |
|
|
Le greffier du Comité |
Paul Cardegna (613-944-4364) |
Clerk of the Committee |
|
2013/05/30 2:50 p.m. |
|
2013/05/30 14 h 50 |