|
HOUSE OF COMMONS |
|
CHAMBRE DES COMMUNES |
1st Session, 41st Parliament |
|
1re Session, 41e législature |
|
|
|
NOTICE OF MEETING |
|
AVIS DE CONVOCATION |
|
Standing Committee on Agriculture and Agri-Food |
|
Comité permanent de l'agriculture et de l'agroalimentaire |
|
AMENDED |
|
MODIFIÉ |
|
Meeting No. 29 | | Séance no 29 |
Wednesday, March 7, 2012 | | Le mercredi 7 mars 2012 |
3:30 p.m. to 5:30 p.m. | | 15 h 30 à 17 h 30 |
Room 268, La Promenade Building |
|
Pièce 268, édifice de La Promenade |
151 Sparks St. |
|
151, rue Sparks |
(613-996-9346) |
|
(613-996-9346) |
|
|
|
|
|
|
Orders of the Day |
|
Ordre du jour |
|
|
Food Supply Chain (Overview of the subject) | | Chaîne agroalimentaire (vue d'ensemble du sujet) |
|
*Witnesses | | *Témoins |
|
*Food and Consumer Products of Canada | | *Produits alimentaires et de consommation du Canada |
|
*Derek Nighbor, Senior Vice-President Public and Regulatory Affairs | | *Derek Nighbor, vice-président principal Affaires publiques et réglementaires |
|
Food Processors of Canada | | Fabricants de produits alimentaires du Canada |
|
Christopher Kyte, President | | Christopher Kyte, président |
|
GS1 Canada | | GS1 Canada |
|
Forrest Parlee, Director Public Affairs | | Forrest Parlee, directeur Affaires publiques |
|
Mike Sadwinyk, Senior Vice-President | | Mike Sadwinyk, vice-président principal |
|
Videoconference - London, Ontario | | Vidéoconférence - London, Ontario |
|
As an individual | | À titre personnel |
|
David Sparling, Professor Richard Ivey School of Business, University of Western Ontario | | David Sparling, professeur Richard Ivey School of Business, University of Western Ontario |
|
|
Le greffier du Comité |
David-Andrés Novoa (613-947-6732) |
Clerk of the Committee |
|
2012/03/06 8:43 a.m. |
|
2012/03/06 8 h 43 |